The next stage in the evolution of pixel advertising! Be part of this dynamic pixel website!  
Get Bob's Email Updates
10% Trial Days Remaining
00 DAYS 00:00:00
Pixels Ordered: 242,500
Pixels Available: 757,500
Bob's Million Dollar Gamble
100 Pixels = $10 for 90 day trial!   Buy & Sell Pixels Days Since Launch: 6559
Advertiser ListBuy And Sell SpaceAre these pixels worth buying?100 Pixels Win $1600 Pixels

Bob's Global Press Release

Netherlands Germany Spain Portugal France
Hungary Slovakia Lithuania Croatia Czech Republic
Sweden Norway Denmark Finland Italy
Poland Brazil United Stats Austrailia United Kingdom

Media/Press: please feel free to contact Bob for more information:


Call Bob: UK + 44 (0)114 266 2730


Or mail: Press Enquiries


Richard and Judy please note: Bob is unable to do TV interviews, he is a Digital Entity.


Persbericht

Britse WEB designers lanceren nieuwe Search Engine met een sales target van $100 miljoen.

Adverteerders verlenen al wereldwijd steun aan twee Britse ondernemers voor hun nieuwe project om een innovatieve search engine te lanceren. De sales target voor dit project is $100 miljoen in 18 maanden! Financiering door adverteeerders wordt aantrekkelijk gemaakt door een unieke formule. Wanneer de doelstelling van $100 miljoen wordt gehaald, betalen de ondernemers $50 miljoen terug aan de adverteerders.

Londen, Engeland – 4 maart 2006 – Brendan Ellis en Craig Dent hebben als doel een unieke en innovatieve search engine te lanceren. Deze search engine maakt gebruik van super traffic, welke het gevolg is van de wereldwijde publiciteit rond het pixel fenomeen.

Bij gebruik van de gestroomlijnde en selectieve search engine bepalen de klanten uiteindelijk de classificatie (rangorde) van de adverteerder. Kandidaten worden daarnaast grondig gescreend en beoordeeld door een team van editors over de hele wereld.

Dent en Ellis , beide wooachtig in Sheffield (Engeland), stellen dat de lancering van een search engine met z’n groot potentieel twee belangrijke voorwaarden kent. Enerwzijds is een grote investering nodig. Anderzijds is (mega) website traffic een vereiste voor de lancering. Craig Dent: “ We hebben besloten beide voorwaarden hand in hand te genereren. Wij ontvangen direkt inkomsten van onze eerste adverteerders op de pixel site door ze een aantrekkelijk aanbod te doen. Wanneer adverteerders op dit aanbod ingaan, worden ze onderdeel van het project en dus ook van mogelijk succes. Een win-win situatie voor beide partijen.”

In minder dan 12 dagen heeft de “launch pad site” 9000 unieke bezoekers aangetrokken. Dit resultaat is puur bereikt door mond-tot-mond reclame, hulp van vrienden en goed voorbereide search enigine classificaties. Dit stelt Ellis, de technische helft van het Brits duo. Pre-orders zijn intussen ontvangen uit Duitsland, Australie, USA, Engeland, Nederland, Frankrijk en vele andere landen.

Binnen 10 dagen zei Dent “ Wij hebben $ 27.000,- advertentieruimte voor de “ launch pad site” ontvangen in de vorm van pre-orders. Adverteerders zien het potentieel van onze unieke formule. Genereer samen met de adverteerders de benodigde investering en bereik daardoor de uiteindelijke doelstelling…de verkoop van de search engine voor een bedrag van $100 miljoen. Bij succes vloeit na verkoop 50 % van het verkoopbedrag terug naar de adverteerders (payback incentive).

De eerste pre-order uit Nederland was afkomstig van Chris Kloeze, een Telecom Finance manager uit Den Haag. Hij stelt “ Toen ik via een kennis uit Utercht bekend werd met dit unieke concept was ik verkocht. Ik ben direkt met deze jongens in zee gegaan en heb particulier een pre-order geplaatst. Een briljant idee..interessant, gewaagd en provocerend!”

De website gaat daadwerkelijk live op 17 maart 2006. De huidige omzet bestaat enkel uit pre-orders. De pre-order geeft toekomstige adverteerders de mogelijkheid pixels te kopen voor 10 % van de werkelijke prijs voor een (test)periode van 90 dagen. Na deze periode beslissen adverteerders zelf of de advertentie op de website actief blijft en betalen de resterende 90% van de werkelijke prijs (balance). De huidige omzet van $27.000,- bestaat dus uit $2,700,- aan ontvangen pre-orders en $24.300,- aan balance.Verder is het team van wereldwijde editors voor de search engine reeds actief en staat de introductie van de search engine gepland voor mei 2006.Craig Dent zegt “ Financiering van een search engine door pixel verkoop (met een payback incentive!) is een uniek concept dat wereldwijd erkenning zal krijgen. Adverteerders kunnen nu deelnemen voor een luttel bedrag van $ 10,-. Dit geldt voor particulieren en bedrijven.

Bezoek de launch site voor meer informatie over dit unieke concept: www.bobsmilliondollargamble.com
If you would like to use this press statement, or any part of it, either as a 'new story' or as a 'follow up' to a milliondollarhomepage.com story, please feel free. Bob :-)