The next stage in the evolution of pixel advertising! Be part of this dynamic pixel website!  
Get Bob's Email Updates
10% Trial Days Remaining
00 DAYS 00:00:00
Pixels Ordered: 242,500
Pixels Available: 757,500
Bob's Million Dollar Gamble
100 Pixels = $10 for 90 day trial!   Buy & Sell Pixels Days Since Launch: 6647
Advertiser ListBuy And Sell SpaceAre these pixels worth buying?100 Pixels Win $1600 Pixels

Bob's Global Press Release

Netherlands Germany Spain Portugal France
Hungary Slovakia Lithuania Croatia Czech Republic
Sweden Norway Denmark Finland Italy
Poland Brazil United Stats Austrailia United Kingdom

Media/Press: please feel free to contact Bob for more information:


Call Bob: UK + 44 (0)114 266 2730


Or mail: Press Enquiries


Richard and Judy please note: Bob is unable to do TV interviews, he is a Digital Entity.


Úgy tűnik, ez lesz a következő “Milliondollarhomepage”.

Angol weblapkészítők elindítottak egy keresőprogramot. A megcélzott eladási összeg nem kevesebb, mint 100 millió $!

Pixeleken hirdetők világszerte támogatnak két brit vállalkozót abban, hogy útjára indítsanak egy újfajta keresőprogramot, melynek a célja 100 millió dollárnyi eladási érték elérése 18 hónapon belül. A terv a nemzetközi (és helyi) hirdetőkre épül, akik pixel-részvényeket vesznek és részesedhetnek az 50 millió dollárnyi nyereségből, amennyiben elérik a kitűzött eladási összeget.

Anglia, London- 2006 március 28 – Brendan Ellis és Craig Dent el akar indítani egy különleges és újító keresőprogramot, kihasználva azt a nyilvánosságot, ami körbeveszi az Alex Tew által létrehozott és világszerte elterjedt internetes pixel jelenséget (milliondollarhomepage.com). Csupán tíz nap elteltével az új weblap több mint 100 000 látogatót vonzott világszerte, és a helyek sokkal gyorsabban fogynak, mint az eredeti milliondollarhomepage-ről.

Dent és Ellis az angliai Sheffieldből állítja, hogy ilyen keresőprogram elindításához vagy (a) hatalmas befektetés vagy (b) óriási forgalom kell a weblapon. „Úgy döntöttünk, hogy a kettőt egyidejűleg teljesítjük. Azonnali bevételünk származott az első hirdetőinktől, akiket magukkal ragadott az ajánlatunk, miszerint a jövőbeli nyereségből ők is részesednek.”

Az újdonsült honlap úgy működik, mint a milliondollarhomepage. A hirdetők kis kockányi (pixelnyi) helyeket vásárolnak és cserébe a honlapjuk forgalma (a linkeken keresztül) megsokszorozódik. Beindítása óta az oldalt már több mint 100 ezren látogatták. Az eredeti milliondollarhomepage-dzsel ellentétben, itt a hirdetők el is adhatják a hirdetési helyüket.

Ellis, a páros technikai részért felelős tagja, állítja, hogy kevesebb, mint 12 napon belül több ezernyi különleges látogatót fogadtak a kezdeti oldalon, pedig akkor még csak szájhagyomány útján terjedt a hírük. Rendelések érkeztek a világ több részéről, beleértve Ausztráliát, Németországot, az USA-t, az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Szlovákiát, Görögországot és Magyarországot.

Dent hozzáfűzte: „tíz napon belül 63 000 dollár feletti előrendelést kaptunk a hirdetőhelyekre a kezdeti oldalon. A hirdetők is tisztában vannak azzal, hogy az ő érdekük is, hogy növekedjen a bevételünk: ha sikeresen eladjuk a keresőprogram koncepcióját 18 hónapon belül, akkor a hirdetőinket megjutalmazzuk a bevétel felével. Lényegében egy világméretű piacot hozunk létre azon kistőkések számára, akiket érdekel a termékünk.

A honlapot március 17-én indítottuk útjára. A jelenlegi bevétel teljes egésze azoktól a potenciális hirdetőktől származik, akik részt vesznek a 90 napos teszt-üzemmódban, a jövőbeli összegnek csupán a 10%-áért. Az utóbbi 12 napban eladott 63 000 dollár értékű hely 6 300 dollár bevételt jelent. Azonban, ha a hirdetők úgy döntenek, hogy a tesztelési időszak után is vásárlóink maradnak, májusra az eddigi összeg már 56 700 dollár bevételt fog jelenteni.”

Dent elmondása szerint „a pixeleken való hirdetés a legújabb divat manapság, és eredményesnek ígérkezik, ha megfelelően szervezik, ezért úgy gondoltuk, hogy kihasználjuk ezt a jelenséget, hogy megemeljük az alaptőkét a keresőprogramunk elindításához és eladásához. A dinamikusan fejlődő oldalon hirdetési helyeket lehet venni és eladni. A hirdetők meghatározzák a saját helyük értékét, és ajánlatokat kapnak; gyakorlatilag eladhatják a helyüket, ha a kereskedelmi értékénél többet ér a pénzbeli ajánlat.”

A 100 millió dolláros célkitűzésre Dent annyit mondott: „ez nem más, mint egy nagy szám”. Úgy gondolja, hogy ez a keresőprogram valóban újszerű, és a kísérleti oldal bevételéből megalapozva, világszerte ismertté válhat. Továbbra is visszafizetési ajánlattal ösztönzik a hirdetőket világszerte, hogy elérjék a céljukat. A hirdetők már akár 10 dolláros befektetéssel is csatlakozhatnak.

Részletek a témáról a következő oldalon: www.bobsmilliondollargamble.com

Nézd meg ezt a helyet magad is!
If you would like to use this press statement, or any part of it, either as a 'new story' or as a 'follow up' to a milliondollarhomepage.com story, please feel free. Bob :-)