The next stage in the evolution of pixel advertising! Be part of this dynamic pixel website!  
Get Bob's Email Updates
10% Trial Days Remaining
00 DAYS 00:00:00
Pixels Ordered: 242,500
Pixels Available: 757,500
Bob's Million Dollar Gamble
100 Pixels = $10 for 90 day trial!   Buy & Sell Pixels Days Since Launch: 6647
Advertiser ListBuy And Sell SpaceAre these pixels worth buying?100 Pixels Win $1600 Pixels

Bob's Global Press Release

Netherlands Germany Spain Portugal France
Hungary Slovakia Lithuania Croatia Czech Republic
Sweden Norway Denmark Finland Italy
Poland Brazil United Stats Austrailia United Kingdom

Media/Press: please feel free to contact Bob for more information:


Call Bob: UK + 44 (0)114 266 2730


Or mail: Press Enquiries


Richard and Judy please note: Bob is unable to do TV interviews, he is a Digital Entity.


LEHDISTÖTIEDOTE

Bob-nimellä esiintyvä englantilainen yritys on päättänyt tehdä miljoonan dollarin sivu-konseptista uudenlaisen jättibisneksen. Aikomus on tuottaa sata miljoonaa dollaria 18 kuukaudessa. Jos tavoite toteutuu, 50 miljoonaa palautuu alkuperäisille Bobin pikselisivulla mainostajille.

Perusidea bisneksessä on - yllätys yllätys - poistaa Bobin mainos Ensimmäiseltä ja alkuperäiseltä Alex Tewin tekemältä milliondollarhomepage.com-sivulta. Koko mailman tietoisuudessahan on, että englantilainen opiskelija Alex Tew tienasi sivullaan miljoona dollaria. Sivu on nykyisellään loppuunmyyty, ja viimeisistä pikseleistä tarjottiin 38 000 dollaria.

Alex Tew:n sivun ehdoissa mainitaan, että mainoksen voi halutessaan ja ilman hyvitystä poistaa, mutta kukaan ei näin arvokasta mainostilaa tietenkään halua luovuttaa pois. Bob aikoo näin tehdä, ja käynnistää samalla täysin uudenlaisen pikselibisneksen.

Aluksi ihmiset voivat äänestää, poistetaanko Bob:n mainos alkuperäiseltä miljoonan dollarin kotisivulta. Jos ja kun näin käy, on tapauksella suuri uutisarvo, ja lisäksi pikseleiden uudelleenmyynti saa alkuperäisen bisneksen moninkertaistumaan.

Perusidea Bob:n uudessa mallissa onkin pikselimainostilan kierrätettävyys ja kaupankäynti mainostilalla tarjousten mukaan, jolloin kiinteä sivun hinnan sijasta iikkuva rahamäärä moninkertaistuu.

Kokemuksesta tiedetyn, julkisuuden tuoman huikean liikenteen voimin ja nopeimmille tarjottujen alennusten ja kokeilumahdollisuuden myötä sivuille voidaan odottaa runsaasti mainostajista ja heille näkyvyyttä tuovaa liikennettä.

PIDÄ SILMÄLLÄ NÄITÄ SIVUSTOJA!
If you would like to use this press statement, or any part of it, either as a 'new story' or as a 'follow up' to a milliondollarhomepage.com story, please feel free. Bob :-)